Casa Sophia

Contact

Wellicht is het leuk om iets meer achter de eigenaren van Villa Casa Sophia te weten. Wij zijn zelf een Nederlands jong gezin, midden veertig en 1 tiener-dochter. Staan volop werkend in het leven en naast de zakelijke hectiek, zochten wij een plek om volledig tot jezelf te kunnen komen en van een andere cultuur te kunnen genieten.

Wij hebben onze droom waargemaakt en namen in mei 2013 het besluit om een kavel in Spanje te kopen en er door een Spaanse project-ontwikkelaar de villa te laten bouwen. Deze project-ontwikkelaar is in september 2013 gestart met de bouw van onze villa en deze werd medio juli 2014 aan ons opgeleverd.

Vroeger kwamen wij veel in Spanje en verbleven vaak in de omgeving 30 kilometer boven Alicante. Ook een prachtige omgeving, maar vrij snel uit de kustlijn zijn daar veel bergen, waardoor fietsen bijvoorbeeld niet mogelijk is. Dat trok ons erg aan in de omgeving iets ten zuiden van Alicante; fietsen is mogelijk, vele prachtige golfbanen in de omgeving en heel veel agrarisch gebied. Dat heeft ons doen besluiten om onder Alicante onze villa te laten bouwen.

We genieten nu alweer 3 jaar volop van onze villa en aanbidden de zon, maar ook de Spaanse eet-cultuur en de warmte van de lokale bevolking. Verder houden we ervan om sportief bezig te zijn, wat je terug ziet in de aanwezigheid van het grote zwembad, de tennisrackets, als ook de mountainbikes.

Wij voelen ons ontzettend welkom in het mooie Spanje en hebben inmiddels vele lokale vriendschappen opgebouwd.  Ook hebben wij onze favoriete adresjes van restaurants, weten veel over de omgeving en geven jou graag veel tips gedurende jouw verblijf in onze villa.

Mocht jij vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Jitske Roos

+31 (0) 6 223 123 13

Uiteraard zijn wij ook actief op de sociale-media; op Facebook en Twitter.

Prijzen & boeken

Onderstaand tref je de tarieven, de inbegrepen services en de bijkomende kosten.

Wij hanteren geen vaste aankomst en vertrekdagen, dus jij kunt onze villa geheel op maat huren.

Vul onderstaand jouw wensen in en wij reageren binnen 12 uur op jouw aanvraag.

Bekijk prijzen & boek!

Prijzen

Periode Prijs
januari t/m februari € 785,- per week
maart t/m april € 895,- per week
mei t/m juni € 995,- per week
juli t/m augustus € 1.550,- per week
september t/m oktober € 995,- per week
november t/m december € 785,- per week

Services

De prijs is inclusief gratis gebruik van;

 • het beddengoed
 • keukenlinnen
 • handdoeken
 • gebruik zwembadhanddoeken
 • WiFi
 • televisie (aantal Nederlandse zenders)
 • tennisrackets
 • mountainbikes

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de totaalsom, deze dient binnen 1 week na reservering binnen te zijn, anders vervalt de reservering.
De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te worden.

Bijkomende kosten

Exclusief zijn de kosten voor het gebruik van water en elektra. Bij aankomst en aan het eind van het verblijf wordt, samen met de sleutelbeheerder, de elektra-meterstand genoteerd.

 • De bijkomende kosten voor elektra bedragen € 0,42 per kWh.
 • Voor waterverbruik zijn de kosten € 20,- per persoon per week.
 • Er wordt een borg van € 350,- per week gevraagd die, na aftrek van de bijkomende kosten van elektra en na controle van de sleutelbeheerder, door ons op je rekening wordt teruggestort. Mits er geen gebreken zijn geconstateerd.
 • Bijkomende verplichte kosten zijn de kosten voor de eindschoonmaak (€ 100,-), die aan de sleutelbeheerder aan het eind van het verblijf dienen worden te betaald.

Boeken

Aankomstdatum

Vertrekdatum


Dit is een Zeg maar Alex website.