Casa Sophia

Contact

Wellicht is het leuk om iets meer over mij als eigenaar van Villa Casa Sophia te weten. Ik ben zelf eind 40 en heb een tiener dochter. Ik ben ondernemer in Nederland en heb meerdere bedrijven. Ik sta dus volop werkend in het leven en naast de zakelijke hectiek, zocht ik een plek om volledig tot mijzelf te kunnen komen en van een andere cultuur te kunnen genieten.

Ik heb mijn droom waargemaakt en nam in mei 2013 het besluit om een kavel in Spanje te kopen en er door een Spaanse project-ontwikkelaar mijn prachtige villa te laten bouwen. Deze project-ontwikkelaar is in september 2013 gestart met de bouw van mijn villa en deze werd medio juli 2014 opgeleverd.

In 2022 heb ik ook de 8 persoons villa https://casavivalavida.nl/  gekocht. En in 2023 ben ik ook eigenaar geworden van de appartementen https://casaroos.nl/en https://casario.nl/ .

Ik ben zelf heel sportief ingesteld en de villa staat dan ook in een prachtig fiets- en golfgebied. Zelf fiets ik op mijn racefiets tussen de 6 en 10 duizend kilometer in het prachtige achterland, dus ik kan wel zeggen dat ik het hele gebied op mijn duimpje ken.

Ook ben ik gestart met het spelen van padel en er zijn dan ook heel veel padelbanen in de directe omgeving,  waar je goedkoop een baan kunt huren.

Ik geniet al 10 jaar volop van mijn zeer goed onderhouden villa. De Spaanse eet-cultuur en de warmte van de lokale bevolking, de zon en het relaxte leven heb ik allen in mijn hart gesloten.

Ik voel mij ontzettend welkom in het mooie Spanje en heb vele lokale vriendschappen opgebouwd.  Ook heb ik mijn favoriete adresjes van restaurants, weet ik veel over de omgeving en geef ik jou graag veel tips, die bijdragen aan een fantastisch verblijf in mijn luxe villa.

Mocht jij vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Jitske Roos

+31 (0) 6 223 123 13

info@jitskeroos.nl

Prijzen & boeken

Onderstaand tref je de tarieven, de inbegrepen services en de bijkomende kosten.

De vaste aankomst en vertrekdagen in de maanden juli en augustus zijn de zaterdagen.

In de overige maanden zijn aankomst en vertrekdagen altijd bespreekbaar.

Vul onderstaand jouw wensen in en ik reageer binnen 12 uur op jouw aanvraag.

 

Bekijk prijzen & boek!

Prijzen

Periode Prijs
januari t/m februari € 995,- per week
maart t/m april € 1.250,- per week
mei t/m juni € 1.350,- per week
juli t/m augustus € 1.950,- per week
september t/m oktober € 1.350- per week
november t/m december € 1.250- per week

Services

De prijs is inclusief gratis gebruik van;

 • het beddengoed
 • keukenlinnen
 • handdoeken
 • gebruik zwembadhanddoeken
 • WiFi
 • Google TV (NL Ziet)

Aanbetaling

Er dient een aanbetaling van 50% van de totaalsom binnen 1 week na reservering voldaan te worden. Anders vervalt de reservering.
De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te worden.

Bijkomende kosten

Exclusief zijn de kosten voor het gebruik van water en elektra. Bij aankomst en aan het eind van het verblijf wordt, samen met de sleutelbeheerder, de elektra-meterstand genoteerd.

 • De bijkomende kosten voor elektra bedragen € 0,55 per kWh.
 • Voor waterverbruik zijn de kosten € 20,- per persoon per week.
 • Er wordt een borg van € 450,- per week gevraagd die, na aftrek van de bijkomende kosten van elektra en na controle van de sleutelbeheerder, wordt teruggestort. Mits er geen gebreken zijn geconstateerd.
 • Bijkomende verplichte kosten zijn de kosten voor de eindschoonmaak (€ 140,-), die aan de sleutelbeheerder aan het eind van het verblijf betaald worden.

Boeken

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum


  Dit is een Zeg maar Alex website.