Casa Sophia

Omgeving

De omgeving waarin de villa ligt, is groen, glooiend en wordt gekenmerkt door een groot agrarisch gebied, waar onder andere artisjokken, kolen, paprika’s, pompoenen, meloenen, sla, koriander en sinaasappelen en citroenen worden verbouwd. In de verte liggen de bergruggen bij de dorpen Redovan, Callosa de Segura en Orihuela.

De prachtige steden Elche, Murcia, Torrevieja, Alicante en Cartegena liggen allen binnen een uur rijden van de villa en zijn stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken.

Voor  de dagelijkse boodschappen zijn er op 1200 meter in de Urbanisatie al diverse winkels, restaurants een dokterspost en apotheek. Op loopafstand van de villa bevinden zich nog een speeltuin, tennisbaan en diverse sportvelden.

Het kilometers lange strand ligt 8 kilometer van de villa. Hier zijn de heerlijke restaurants Candella, Gallego en Maruja. Ook zijn er een aantal pop-up strandtenten waar je een kop koffie of een lekkere cocktail kunt drinken. Ook kun je ligbedden met een parasol huren.

Als je van duiken houdt of zeevissen? In Santa Pola is dit allemaal te boeken. Wat ook absoluut leuk is om te doen? Met de boot naar Tabarca. Hier kun je zomers super leuk snorkelen, heerlijke eten en genieten van diverse privé stranden.

Voor golfliefhebbers is het een waar feest. De beste golfbanen van Europa liggen op rij-afstand van de villa.

Ook voor fietsliefhebbers; mountainbikers en racefietsers is het fantastisch. Dagtochten van 150 kilometer zijn hier te maken, waarbij ook het huren van goede fietsen tot de mogelijkheden behoort.

Prijzen & boeken

Onderstaand tref je de tarieven, de inbegrepen services en de bijkomende kosten.

De vaste aankomst en vertrekdagen in de maanden juli en augustus zijn de zaterdagen.

In de overige maanden zijn aankomst en vertrekdagen altijd bespreekbaar.

Vul onderstaand jouw wensen in en ik reageer binnen 12 uur op jouw aanvraag.

 

Bekijk prijzen & boek!

Prijzen

Periode Prijs
januari t/m februari € 1.450,- per week
maart t/m april € 1.450,- per week
mei t/m juni € 1.450,- per week
juli t/m augustus € 1.950,- per week
september t/m oktober € 1.450- per week
november t/m december € 1.450- per week

Services

De prijs is inclusief gratis gebruik van;

 • het beddengoed
 • keukenlinnen
 • handdoeken
 • gebruik zwembadhanddoeken
 • WiFi
 • Google TV (NL Ziet)

Aanbetaling

Er dient een aanbetaling van 50% van de totaalsom binnen 1 week na reservering voldaan te worden. Anders vervalt de reservering.
De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald te worden.

Bijkomende kosten

Exclusief zijn de kosten voor het gebruik van water en elektra. Bij aankomst en aan het eind van het verblijf wordt, samen met de sleutelbeheerder, de elektra-meterstand genoteerd.

 • De bijkomende kosten voor elektra bedragen € 0,55 per kWh.
 • Voor waterverbruik zijn de kosten € 20,- per persoon per week.
 • Er wordt een borg van € 450,- per week gevraagd die, na aftrek van de bijkomende kosten van elektra en na controle van de sleutelbeheerder, wordt teruggestort. Mits er geen gebreken zijn geconstateerd.
 • Bijkomende verplichte kosten zijn de kosten voor de eindschoonmaak (€ 140,-), die aan de sleutelbeheerder aan het eind van het verblijf betaald worden.

Boeken

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum


  Dit is een Zeg maar Alex website.